Μαιευτήρας –  Χειρουργός Γυναικολόγος, ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Πετρογιάννης Νικόλαος

Πετρογιάννης Νικόλαος Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος

Ο Δρ Πετρογιάννης Νικόλαος, MD, PhD είναι Γυναικολόγος και Ειδικός Εξωσωματικής Γονιμοποίησης.

Έχει εργαστεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών στην Ελλάδα για πολλά συναπτά έτη, έχει διατελέσει Αναπληρωτής Διευθυντής Γυναικολογικής Κλινικής NNA και Μονάδας εξωσωματικής γονιμοποίησης, ενώ σήμερα είναι Διευθυντής της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής NNA.

Σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Δρ Πετρογιάννης ειδικεύτηκε και εκπαιδεύτηκε στην Αναπαραγωγική Ιατρική στο Glasgow Royal Infirmary Hospital στη Γλασκώβη της Σκωτίας.

Έχει οργανώσει και παραδώσει πολυάριθμες επιμορφωτικές και επιστημονικές ενημερωτικές συνεδρίες και Συνέδρια για την αναπαραγωγή, ενώ έχει εμπειρία σε επιστημονικές μελέτες και έρευνες.

Πλαισιώνεται από μια έμπειρη ομάδα ειδικών, εμβρυολόγων και γυναικολόγων ειδικευμένων στην αναπαραγωγική ιατρική, και έχει εισαγάγει και εφαρμόζει κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, τις σύγχρονες διαδικασίες ART στην Κλινική.