Πρόσφατα άρθρα

Άρθρα ανά τρίμηνο

Πρώτο Τρίμηνο Εγκυμοσύνης

Πρώτο τρίμηνο

Συνήθως το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης είναι αφιερωμένο στο να συνηθίσετε στην ιδέα ότι περιμένετε παιδί και να προετοιμαστείτε για τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στο σώμα σας. Έχετε εκατοντάδες ερωτήματα που σας βασανίζουν αυτή τη στιγμή, για τις εξετάσεις που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, την υγεία, τα συναισθήματά, αλλά και τη διατροφή σας. Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε πολλές συμβουλές για μια υγιή εγκυμοσύνη και πληροφορίες για το τι συμβαίνει σε εσάς και το μωρό σας εβδομάδα ανά εβδομάδα.

Δεύτερο Τρίμηνο Εγκυμοσύνης

Δεύτερο τρίμηνο

Το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σας ξεκίνησε και οι ναυτίες έχουν αρχίσει να υποχωρούν. Για τις περισσότερες μητέρες είναι ένα πραγματικό ορόσημο καθώς βλέπουν το μωρό τους να παίρνει σαφές σχήμα και το αισθάνονται να κλωτσάει για πρώτη φορά. Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε πληροφορίες για την ανάπτυξη του μωρού σας αλλά και συμβουλές για το πώς μπορείτε να φροντίζετε τον εαυτό σας ώστε να κάνετε την εγκυμοσύνη σας πιο εύκολη.

Τρίτο Τρίμηνο Εγκυμοσύνης

Τρίτο τρίμηνο

Το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σας μπορεί να αισθάνεστε ενθουσιασμό καθώς ανυπομονείτε να συναντήσετε το μωράκι σας αλλά και ανησυχία καθώς η ώρα της γέννας πλησιάζει! Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε συμβουλές και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά για το τοκετό και τη γέννα.

Ανακαλύψτε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την εγκυμοσύνη που θα σας διευκολύνουν

Όλα τα εργαλεία

Όλα τα εργαλεία για την εγκυμοσύνη

Ένα portal γεμάτο συμβουλές, επιστημονικά άρθρα και χρήσιμα εργαλεία που θα σας υποστηρίξουν σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η εγκυμοσύνη ανά εβδομάδα

Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης

Εξέλιξη της εγκυμοσύνης σας εβδομάδα προς εβδομάδα

Συχνές ερωτήσεις εγκυμοσύνη

Συχνές ερωτήσεις

Απαντήσεις, συμβουλές σε συχνά ερωτήματα

Η εγκυμοσύνη σας Με μια ματιά

Με μια ματιά

Σύντομες αλλά περιεκτικές πληροφορίες

Υπολογισμός πιθανής ημερομηνίας τοκετού

Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού

Υπολογίστε την πιθανή ημερομηνία τοκετού

Υπολογισμός ωορρηξίας

Υπολογισμός ωορρηξίας

Υπολογίστε τις γόνιμες μέρες του κύκλου σας

Online Εκπαιδευτική και Συμβουλευτική Πλατφόρμα

Online Εκπαιδευτική και Συμβουλευτική Πλατφόρμα

Κάνετε την εγγραφή σας στο κανάλι μας Μαία Εγκυμοσύνη και μείνετε συντονισμένοι ώστε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα μας

Ακολουθήστε μας στην Επίσημη Κοινότητα στο Facebook ή επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Το περιεχόμενο των άρθρων συντάχθηκε και ελέγχθηκε από την επιστημονική ομάδα maia.gr και περιέχει βιβλιογραφικές πηγές αναφοράς. Αν είστε επιστήμονας υγείας, μαία ή γιατρός και διαπιστώσατε ότι εμπεριέχονται ανακρίβειες, λάθη ή παραλείψεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.